VIC en el món
Àfrica
Amb desig de ser reconeguda en la seva dignitat i formar part en el concert de la història; terra de gent alegre i acollidora, amb grans riqueses naturals però aixafada per les guerres i espoliada per la corrupció de dins i de fora.
América
Pobles plens de vida i creativitat, que lluiten per la supervivència i contemplen com s'aprofundeix l'abisme d'una desigualtat creixent; amb una Església jove que vol acompanyar al poble cap al seu alliberament.
Asia
Amb la riquesa de la seva història i la seva espiritualitat, bressol de grans religions, que afronta el desafiament d'una Església inculturada.

És el continent més gran i superpoblat, amb masses enormes d'exclusió on són conculcats els drets humans.
Europa
Difusora d'una cultura humanista i cristiana, però secularitzada per un materialisme creixent, el primer valor del qual és el benestar i la satisfacció personal; amb el contrast de grans bosses de pobresa que posen de manifest la desigualtat. Avui sent el repte de tornar a trobar-se, descobrir les seves arrels i avivar els seus valors.
Projectes 2024 Projectes 2023 Memòries Voluntariat Vedruna Internacional PUBLICACIONS SOLIVE Imatges Videoteca ENLLAÇOS EMERGÈNCIES
Segueix-nos a les xarxes